Saturs turpinās pēc reklāmas

Trīs stāvi, skats uz kanālu un lifts – atklāj Nacionālā teātra jauno piebūvi

Šodien, 19. oktobrī, atklāja Nacionālā teātra ēkas jauno piebūvi.

2017. gada 19. oktobrī 14:40

Lai nodrošinātu teātra vēsturiskajai ēkai arī vides pieejamību, izbūvēja jaunu trīs stāvu piebūvi ar skatu uz kanālu un liftu, kas dos iespēju LMT Jaunās zāles izrādes apmeklēt arī tiem cilvēkiem, kuriem ir grūtības pa kāpnēm uzkāpt uz trešo stāvu.

Saturs turpinās pēc reklāmas

Šovasar par godu valsts simtgadei tika atjaunota Latvijas Nacionālā teātra ēkas vēsturiskā fasāde un uz tās tika uzstādīts dekoratīvais apgaismojums.

Pēc atklāšanas pasākuma uz pirmo sanāksmi sanāca arī komisija, kuras uzdevums ir izvērtēt simtgades vides objektus, ko iecerēts izvietot alejā pie Latvijas Nacionālā teātra.

Ziņo par kļūdu rakstā

Iezīmē kļūdaino tekstu un spied Ctrl+Enter.

Saturs turpinās pēc reklāmas

Saturs turpinās pēc reklāmas

Saturs turpinās pēc reklāmas

Saturs turpinās pēc reklāmas

Reklāma aizvērsies pēc 0 sekundēm

Saturs turpinās pēc reklāmas

Reklāma aizvērsies pēc 0 sekundēm

Saturs turpinās pēc reklāmas